Fysiosport Kleine Steeg

Naast fysiotherapie kunt u bij ons in de Kleine Steeg ook terecht voor Fysiosport. In kleine groepen van circa 10 personen wordt er onder begeleiding van een fysiotherapeut getraind. Hierbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met uw persoonlijke prestatieniveau en mogelijke beperkingen op basis van klachten. Dit maakt deze vorm van sporten bij uitstek geschikt voor mensen met lichamelijke klachten of behoefte aan persoonlijke begeleiding. Fysiosport is een prima vervolg op een revalidatieprogramma dat u tijdens de fysiotherapie heeft doorlopen.

De motivatie om te bewegen is voor iedereen verschillend. “Een goede gezondheid, ontspanning, gezelligheid, sociale contacten opdoen, fysieke inspanning leveren en een goed figuur willen hebben”, zijn maar enkele voorbeelden. Bewegen is goed voor iedereen. En het bewegen leidt tot verbetering van de kwaliteit van leven in de ruimste zin van het woord!

Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om op een verantwoorde manier, onder deskundige begeleiding, op zijn/haar eigen persoonlijke manier moet kunnen bewegen / trainen. We kullen u tijdens Fysiosport Kleine Steeg motiveren en een goede deskundige begeleiding bieden.

Aanmelden

Aanmelden

Meldt u hier direct aan voor onze diensten
Aanmelden