Vergoeding voor fysiotherapie


Wij adviseren om in uw verzekeringspolis na te kijken in hoeverre u bent verzekerd voor fysiotherapie. Deze vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Bent u verzekerd voor fysiotherapie dan declareren wij rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. U krijgt van ons géén rekening.
Indien u niet bent verzekerd voor fysiotherapie of uw budget overschrijdt, krijgt u van ons een rekening die u direct aan de balie kunt pinnen.

De  tarievenlijst vindt u op onze website en deze hangt op in de wachtkamer.
Wij willen u er uitdrukkelijk op wijzen dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw verzekering en vergoeding voor fysiotherapie.
Heeft u vragen met betrekking tot uw verzekering? Neem dan gerust contact op. Onze assistente kan u hierin informeren en adviseren.

Wanneer krijgt u chronische fysiotherapie?
Chronische fysiotherapie krijgt u alleen vergoed als uw aandoening op de chronische lijst vermeldt staat. Als de aandoening niet op deze lijst vermeldt staat krijgt u geen chronische fysiotherapie, zelfs niet als de specialist of huisarts dit voorschrijft.

Vraag voor meer informatie uw fysiotherapeut of de assistente. Bijverzekeren via de aanvullende verzekering is hiervoor de enige oplossing!

Vergoeding bij chronische fysiotherapie:

  • Na de 20e behandeling worden alle behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Houdt u er rekening mee dat voor deze behandelingen uw eigen risico wordt aangesproken.
  • Heeft u naast de basisverzekering geen aanvullende verzekering dan moet u de eerste 20 behandelingen zelf betalen.
  • Heeft u naast de basisverzekering wel een aanvullende verzekering dan worden de eerste 20 behandelingen voor een deel of helemaal vergoed. Dit is afhankelijk van het aantal behandelingen die door uw aanvullende verzekering vergoed worden.

Directe een afspraak zonder verwijsbrief

U kunt ook zonder verwijsbrief van uw arts bij ons terecht. Tijdens het eerste consult wordt door middel van een screening beoordeeld of u in aanmerking komt voor fysiotherapie. U kunt direct telefonisch of in de praktijk een afspraak maken.

Maak een afspraak

Meldt u hier direct aan voor onze diensten

Wat dient u mee te nemen

  • Uw identificatiebewijs;

  • De verwijsbrief (indien van toepassing);

  • Een handdoek (hygiëne)

Contact

Kleine steeg 7H
6131 KJ Sittard

tel nr: 0467501560

info@kleinesteeg.nl

Openingstijden
Maandag; 8:00 tot 17:00 uur
Dinsdag; 8:00 tot 19:00 uur
Woensdag; 8:00 tot 20:00 uur
Donderdag; 8:00 tot 20:00 uur
Vrijdag; 8:00 tot 18:00 uur

Voor administratieve vragen verzoeken wij u te bellen op:
Maandag, woensdag
en donderdag: tussen 8.00 – 13.00 uur
Vrijdag tussen 11:00 en 15:00